поредица от беди ме споллетч ......парво на здна се ударих в една канафка и колата гасне на ниски обороти в прочем сега дори не пали после се праснах в бордиур и скъсах носача и угънах вътрешен кормилен накраиник.........ходих в сервиза на алфа в русе 4е те там са малоумни искаха да ми прдадат цяла реика защото не се продавал накраиник отделно ....както и да е азз си намерих англииско призводство не го знам какъв е ама защо така ми гасне колата можете ли да ми кажете можели да е от гарнетата?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Моля за помощ колеги
Collapse
X
-
КОЛЕГА ПИШИ ПО-РАЗБИРАЕМО И ВСЕ ПАК МОЖЕ ДА НАПИШЕШ КАКВА Е ТОЧНО КОЛАТАБреееееееей немога да го преведа и тва е
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Моля ви, не се нахвърляйте така върху човека !
Щом е в нашия раздел, сигурно става дума за 145/6 ...
проблемите, които е описал, и за двата "модела" са общи, нищо не пречи да му се кажат две приказки
нов е, не е прочел правилата, което е осъдително разбира се...
но чак толкова агресивно, недейте де....
за колегата, защо не се свържеш с Павката (75 2.0 Turbo), той има сервиз и е от Русе, и мисля че ще ти е от полза ?
ето ти една идея, която може и да сработи)
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
ufffffffffffff
Sajeliavam nesam napisal pravilno neshtata no niama problem kakto vinagi balgarina si e se sashti ot vekove ne sam se i nadiaval na nechi pomosht ama ok .......v prochem kolata mi e alfa 145 1.4 twinspark 103 koncheta 1997 godina ,obicham si ia i shte si a opravi kolkoto i da mi struva tova ......, a kolkoto do licemerieto i obidite amin A kokoto do rusenskite servizi hodih v tozi na Alfa ta te zaradi kormilen nakrainik mi kazaha che triabva da si kupia nova reika hahaha zashtoto dolnia nakrainik varvial s neia .mislia che serviza e sahtia [/quote]
======================================
Сажелявам несам написал правилно нещата но няма проблем както винаги българина си е се същи от векове не съм се и надявал на нечи помощ ама ок .......в прочем колата ми е алфа 145 1.4 твинспарк 103 кончета 1997 година ,обичам си я и ще си а оправи колкото и да ми струва това ......, а колкото до лицемерието и обидите амин А кокото до русенските сервизи ходих в този на Алфа та те заради кормилен накрайник ми казаха че трябва да си купя нова рейка хахаха защото долния накрайник вървял с нея .мисля че сервиза е същия
Comment
-
Първоначално публикувано от Boshevа как да се свържа с този чвек Павката
и той може да ти даде координати'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Re: ufffffffffffff
Първоначално публикувано от BoshevSajeliavam nesam napisal pravilno neshtata no niama problem kakto vinagi balgarina si e se sashti ot vekove ne sam se i nadiaval na nechi pomosht ama ok .......v prochem kolata mi e alfa 145 1.4 twinspark 103 koncheta 1997 godina ,obicham si ia i shte si a opravi kolkoto i da mi struva tova ......, a kolkoto do licemerieto i obidite amin A kokoto do rusenskite servizi hodih v tozi na Alfa ta te zaradi kormilen nakrainik mi kazaha che triabva da si kupia nova reika hahaha zashtoto dolnia nakrainik varvial s neia .mislia che serviza e sahtia
Сажелявам несам написал правилно нещата но няма проблем както винаги българина си е се същи от векове не съм се и надявал на нечи помощ ама ок .......в прочем колата ми е алфа 145 1.4 твинспарк 103 кончета 1997 година ,обичам си я и ще си а оправи колкото и да ми струва това ......, а колкото до лицемерието и обидите амин А кокото до русенските сервизи ходих в този на Алфа та те заради кормилен накрайник ми казаха че трябва да си купя нова рейка хахаха защото долния накрайник вървял с нея .мисля че сервиза е същия
[/quote]
Е де колега не се пали толкова, просто наистина не беше описал колата а също и проблема достатъчно ясно! Не се сърди на колегите, те просто се шегуват /да знаеш кво ме правиха мен като се появих в този форум/. Мога да ти препоръчам добър сервиз в Плевен /не са чак толкова много километри/. Та ако искаш името и адреса на сервиза, пиши ЛС, че да не става реклама. А иначе за гасненето на празен ход, могат да бъдат много неща, като почнеш от моторчето за празен ход, минеш през кабели, свещи, дебитомер, ламбда и т.н. целия електронен боклук дето Бош са го натикали там, но за целта трябва да идеш на диагностика! А за накрайника не съм наясно, никога не ми се е налагало да пипам там!
Ей и приемай нещата по-филосовски и повечкоMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
Comment